4D ACU GLĀBĒJKRĒMS ar peptīdiem un aktīviem mitrinātājiem 15 ml

41.90 

Atbilstot savam nosaukumam, šis krēms glābs Jūs no rīta, kad jāceļas, taču ķermenis to nevēlas. Tas dod enerģiju, mazina tumšos lokus un pietūkumu. Unikālā patentētā HYDRESIA® emulsija, kam ir teicamas mitrināšanas un barošanas īpašības, sastāv no safloras oleosomām, kuras spēj pakāpeniski atbrīvot mitrumu. Zīda proteīni patur mitrumu un dabīgās eļļas piešķir maigumu. Patiess atklājums, kas uzreiz absorbējas un nerada lipīguma sajūtu uz ādas.

Sastāvdaļas

Aqua, Carthamus Tinctorius (Safflower) Oleosomes*, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Chrysin, Menthyl Succinate, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Retinyl Palmitate, N- Hydroxysuccinimide, Hydrolyzed Silk, Lactic Acid, Glycereth-2 Cocoate, Glycerin, Steareth-20, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol
*ECOCERT approved

Lietošana

Uzklājiet plānu kārtu uz attīrītas acu zonas un iemasējiet vieglām apļveida kustībām. Krēms ir piemērots 24h lietošanai.